The Ultimate Guide To iş ayakkabısı mekap

Wiki Article

Ayakkabıların tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Daha şık ve craze bir tasarıma sahip olan ayakkabılar genellikle biraz daha yüksek bir fiyatla satılabilir. Ancak, tasarımın öncelikli olmadığı durumlarda, daha sade bir tasarıma sahip olan ayakkabılar daha uygun fiyatlı olabilir.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 conventionalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini sağlamak ve iş sırasında rahatlık sunmak amacıyla tasarlanmış önemli bir aksesuardır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir metallic veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ile sağlanır.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde iş ayakkabısı adana konfor sağlar.

Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Bu ayakkabılar genellikle dışarda ve delinmez malzemelerden üretilir. Ayrıca yanmaz malzemelerden yapılmış olup, ayakları aşırı sıcaklıklara karşı korur. Ayakkabıdaki metal aksam ise elektrik akımını iletmeme özelliğine sahiptir.

This Web-site is using a stability support to guard alone from on the web attacks. The action you simply carried out brought on the security Answer. There are lots of actions that may induce this block like publishing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabi sİtelerİ ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi olası tehlikelerden sizi koruyacak iş ayakkabısı adana en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page